fbpx
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola logo A jóga főiskolája

BHAKTIVEDANTA HITTUDOMÁNYI FŐISKOLA

Nyílt nap jelentkezés

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, az alábbi órarendben a kiválasztott óránál foglalhatsz magadnak helyet. Az órák kiválasztásánál kérjük jelöld be, hogy melyik napra (csütörtök, péntek vagy szombat) jelentkezel!

Tájékoztatunk, hogy néhány nyílt óra párhuzamosan zajlik, de egy időintervallumban (pl. 9:00-10:20-ig) csak egy órán vehetsz részt. Óra közben a termek között nincs átjárási lehetőség. Kérjük, ezt a regisztrációnál is vedd figyelembe!

Szeretettel várunk!

Kedves Érdeklődők!
Április 11-re lezárult a jelentkezés. 

Kedves Érdeklődők!
Április 12-re lezárult a jelentkezés.

Kedves Érdeklődők!
Április 13-ra lezárult a jelentkezés. 

Kikkel fogsz találkozni a nyílt napon?

Ha szeretnél többet megtudni főiskolánk oktatóiról, akkor olvasd el rövid bemutatkozásukat.
Itt megismerheted, hogy milyen szakterületen dolgoznak, milyen kutatási témák iránt érdeklődnek.

Praktikus információk

Megközelíthetőség

Ha szereted a természetet, de nem akarsz lemondani a városi élet előnyeiről, akkor válaszd a főiskolánkat! Csillaghegyen, a III. kerület zöldövezetében várunk, ahol friss levegő, nyugalom és barátságos légkör fogad. A belváros is könnyen elérhető busszal vagy HÉV-vel, mindössze 25 perc alatt. Ha autóval jössz, ne aggódj a parkolás miatt: az udvarunkon és a környező utcákban ingyen parkolhatsz.

Étkezési lehetőség

Ha szereted a növényi alapú ételeket, akkor ne hagyd ki a Govinda Étterem kínálatát, amely a Lélek Palotájában található, a Főiskolától csak egy lépésre. Itt finom és egészséges vegetáriánus és vegán fogásokat kóstolhatsz, amelyeket friss és minőségi alapanyagokból készítenek. A Govinda Étterem barátságos és meghitt hangulatot áraszt, és a Főiskola hallgatóinak is kedvező árakat biztosít. 

Ha nappali tagozatos hallgató vagy, számos ösztöndíjlehetőség közül választhatsz, amelyek segíthetnek a tanulmányaid finanszírozásában. Ilyenek például a rendszeres vagy rendkívüli szociális ösztöndíj, a szociális alaptámogatás vagy a lakhatási támogatás. Ha többet szeretnél tudni ezekről az ösztöndíjakról, fordulj bátran a Tanulmányi Osztályhoz, ahol szívesen tájékoztatnak téged.

Ha szeretnél egy kényelmes és olcsó szállást a Főiskolánk közelében, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Főiskolánk újépítésű apartmanházában várunk téged, ahol saját szobád és fürdőszobád lesz, és csak 5 perc sétára vagy az iskolától. A Csillaghegyi HÉV-megálló is csak egy karnyújtásnyira van, így könnyen eljuthatsz a városközpontba is. Érdekel? Akkor keresd fel a Tanulmányi Osztályt, ahol minden részletet megtudhatsz. Az apartmanházról további információkat itt találsz.

Ha kérdésed van hozzánk

Lépj velünk kapcsolatba

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed vagy javaslatod van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Örömmel halljuk a véleményedet, és igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. Írhatsz nekünk e-mailt, hívhatod a telefonszámunkat.
Várjuk a jelentkezésedet!